Voor het uitzenden van Jos en Jolena naar Guinee-Bissau is het nodig dat er veel geld wordt opgehaald. Zonder uw steun kunnen zij niet uitgezonden worden.
Naast de vaste, periodieke, bijdragen organiseren we ook acties. Hiermee kunnen we voorzien in incidentele uitgaven in het kader van project Jedidja. Daarnaast verhogen acties de betrokkenheid op het werk van fam. Blok in Guinee-Bissau.

Via de speciale bestelpagina kunt u makkelijk een aantal artikelen bestellen. Dit betreft een eenvoudige bestelfunctie, nadat u uw bestelling hebt geplaatst, nemen we contact met u op over betaling en aflevering.

Komende acties

Natuurexcursie

Exclusieve Natuurexcursie

Onder leiding van Herman Nieuwenhuize zullen de Flakkeese Slikken bezocht worden. U kunt zich aanmelden t/m 11 september.

Foto voor fruitactie

Kaarten

Mevrouw De Leeuw verkoopt kaarten. De opbrengst hiervan gaat voor een deel naar de uitzending van Jos & Jolena.
Hier kunt u ook rouwkaarten kopen.
Ambachtsstraat 10a, 's-Gravenpolder.

Foto voor fruitactie

Kraamkadootjes

Er zijn verschillende Kraamkadootjes te bestellen. Zie hiervoor de module 'Bestellen' op deze site.
Voor € 1 extra is het ook mogelijk om een label met de naam erop op te nemen.
Er is de keuze uit verschillende leuke stofjes, klik op de foto voor een groter formaat.

Afgeronde acties

Foto van oude boeken

Boekenbeurs

De boekenbeurs heeft het mooie bedrag opgebracht van bijna € 2.500. Iedereen hartelijk dank voor het brengen en kopen van de tweedehands boeken.
Foto van oude boeken

Kaarten verkoop

Een aantal leerlingen uit groep 7a van de Koningin Julianaschool heeft kaarten/sierappeltjes verkocht. Bedankt Machaliene, Joas, Marit en Lotte!
Foto van oude boeken

Kinderpyjama’s

Een spontane actie kinderpyjama verkoop! Er zijn 40 kinderpyjama’s verkocht voor het goede doel. Dankjewel Jacobine!
Foto van oranje tompoucen

Oranje Tompoucen

Een actie rondom Koningsdag 2021. Er zijn in totaal ruim 600 tompoucen verkocht!
Luxe cupcakes

Taartenbakactie

De Taartenbakactie is afgerond. Ieder hartelijk dank voor het kopen, maar uiteraard ook voor het bakken. Deze actie heeft in totaal ruim € 3.300 opgebracht.

Exclusieve Natuurexcursie

Natuurliefhebbers, opgelet! Op vrijdagavond 17 september wordt er voor u een exclusieve natuurexcursie georganiseerd. Onder leiding van een ervaren boswachter, verkennen we het gebied de Flakkeese Slikken. Normaal gesproken is dit gebied niet toegankelijk voor bezoekers, maar op deze avond wordt daar een uitzondering voor gemaakt. Herman Nieuwenhuize wil zijn kennis en ervaring delen en het belooft een interessante avond te worden. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Deelname: 15 euro p.p. Vanuit de aanmeldingen hopen we willekeurig het maximale aantal personen te laten weten wat mee kan. De sluitingsdatum is 11 september, u ontvangt daarna een mail waarin we u laten weten of u een van de gelukkigen bent die mee mag de Flakkeese Slikken in.

Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden. Betalen is pas nodig, nadat u de bevestigingsmail hebt ontvangen.  
Naar aanmelden